Čabajka
Související produkty
Detailní popis produktu
Co neodmyslitelně patří k Maďarské kuchyni?
Především to jsou pokrmy z vepřového masa, zakysaná smetana, rajčata a papriky nebo kysané zelí. Typickým maďarským kořením je mletá paprika – sladká i pálivá – se svojí charakteristickou barvou a chutí.
Proto nemůže chybět ani v tradičním uzeném masovém pokrmu – čabajce. Ta vyniká hlavně svojí ostrou a jemně nasládlou chutí. A jelikož je považována za klenot Maďarské kuchyně, vysloužila si i chráněné zeměpisné označení od Evropské komise a každoročně se na její počest koná Klobásový festival v Békésccsabě.
✔️ určená k výrobě a dochucení čabajské klobásy
✔️ výborná pro nakládání sýrů
✔️ přidejte do mletého masa
Co obsahuje koření Čabajka?
paprika sladká, paprika ostrá, pepř černý, chilli, kmín drcený, cukr, glutaman sodný, stabilizátor E 300, polyfosfát E 450
Co obsahuje za alergeny?
Neobsahuje alergeny.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kořenící směsi |
---|---|
Balení: | papírový sáček se zipem |
Hmotnost: | 80g |
Složení: | Koření (paprika sladká i ostrá, pepř černý, chilli, kmín drcený), cukr, zvýrazňovač chuti E 621, stabilizátor E 300, polyfosfát E 450. |
Druh koření: | čabajka |
Koření Lizela je rodinná manufaktura, která se zabývá výrobou a prodejem koření a kořenících směsí.