Hodnocení obchodu

5,0 57 hodnocení
5
57x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
I Avatar autora IvanaH | 18.10.2021
Mohu jen doporučit.. Skvělá komunikace,super koření (upřímně takové grilovací s medvědím česnekem nemá konkurenci) Beru pravidelně a bomba
TL Avatar autora Tým Lizela (Administrátor) 21.10.2021
Máme radost, že jste s námi i naším kořením spokojená. Děkujeme za hezké hodnocení a těšíme se na Váš další nákup! :)
T Avatar autora Tomáš | 23.8.2021
Maximální spokojenost jak s produktem tak s dodavatelem.
TL Avatar autora Tým Lizela (Administrátor) 24.8.2021
Jsme rádi, že jste s naším kořením spokojen! Děkujeme za Vaše hodnocení!
K Avatar autora Květa | 29.6.2021
Spokojenost Koření nemá chybu Doporučuji
TL Avatar autora Tým Lizela (Administrátor) 29.6.2021
Vaše doporučení nás teší a jsme rádi, že Vám naše koření chutná!
P Avatar autora Petra | 31.5.2021
Naprostá spokojenost, objednávám pravidelně
TL Avatar autora Tým Lizela (Administrátor) 31.5.2021
Jsme rádi, že jste spokojená a těšíme se na Váš další nákup!
MR Avatar autora Markéta Richtrová | 12.5.2021
Obchod doporučuji, skvělá komunikace, velký výběr koření i možnost různé gramáže. Objednávka odeslána skoro hned. A malý dáreček mě potěšil. Děkuji!!!
TL Avatar autora Tým Lizela (Administrátor) 12.5.2021
Vaše doporučení nám udělalo velkou radost a jsme rádi, že Vás dárek potěšil!
I Avatar autora IvanaH | 4.5.2021
Pro mně za jedna.objednavam už delší dobu.A i když byl jednou menší problém, vyřešil se s grácií.. Koření od této firmy je opravdu moc dobré.. třeba grilovací s medvědím česnekem doporučuji..
TL Avatar autora Tým Lizela (Administrátor) 4.5.2021
Děkujeme za hezké hodnocení i doporučení našeho koření. Máme radost, že jste spokojena a těšíme se na Váš další nákup :)
L Avatar autora Lenka | 12.4.2021
Obchod doporučuji, skvělá komunikace i služby, při dodání objednávky chybělo několik kusů koření, po nahlášení bylo okamžitě napraveno.
TL Avatar autora Tým Lizela (Administrátor) 12.4.2021
Máme radost, že jste s nákupem u nás byla spokojená a děkujeme za Vaše doporučení!
ML Avatar autora Martina Lukešová | 26.3.2021
Objednané zboží bylo doručeno rychle . Koření perfektní ,kupuji ho už delší dobu v Děčíně na tržnici. Děkuji za dárek potěšil ,zase objednám .
TL Avatar autora Tým Lizela (Administrátor) 27.3.2021
Vaše spokojenost s naším kořením nás těší a děkujeme za zachování přízně! :)
LS Avatar autora Lenka Styblíková | 9.3.2021
Já si koření od této firmy kupuji vždycky na farmářském trhu, který u nás bývá cca jednou za měsíc. Teď jsem tedy měla už delší dobu smůlu, tak mě napadlo, že bych vlastně mohla nakoupit on-line, no a super...všechno přišlo, jak bylo objednáno a vyřízení bylo rychlé. A moc děkuji za dárek :-).
TL Avatar autora Tým Lizela (Administrátor) 10.3.2021
Děkujeme za milá slova. Máme velikou radost, že jste si náš obchod našla online a jste s kořením spokojena! Těšíme se na Váš další nákup, ať už na trzích nebo online :)
Avatar autora | 4.3.2021
IS Avatar autora Iva Svobodova | 23.1.2021
Skvělí obchod, nakupoval jsem podruhé a rozhodně ne naposledy. Krasne balení malich lahviček koření, super dárek pro rodiče i sestru. Doručení velmi rychle, o víkendu objednáno a ve středu na výdejním místě zasilkovny. Moc děkuji a dárek k zasilce
TL Avatar autora Tým Lizela (Administrátor) 24.1.2021
Děkujeme za milé hodnocení, jsme rádi, že jste s naším kořením spokojena a těšíme se na Váš další nákup!
JF Avatar autora Jiří Fiedler | 18.1.2021
D Avatar autora Drahuše | 18.1.2021
Skvelý, moc doporučuju a děkuju za dáreček
TL Avatar autora Tým Lizela (Administrátor) 12.5.2021
Vaše doporučení nás potěšilo a jsme rádi, že Vám dárek udělal radost.
JS Avatar autora Jitka Svítková | 14.1.2021
ano moc a děkuji
TL Avatar autora Tým Lizela (Administrátor) 15.1.2021
Těší nás Vaše spokojenost a děkujeme za hodnocení!
DF Avatar autora Dana Farkášová | 9.1.2021
NAKUPOVALA JSEM POPRVÉ A JSEM V CELKU SPOKOJENÁ JAK S PRODUKTEM TAK I S RYCHLOSTÍ DODÁNÍ ZBOŽÍ.
TL Avatar autora Tým Lizela (Administrátor) 13.1.2021
Děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že jste s nákupem spokojena!
M Avatar autora Michaela | 30.12.2020
Perfektní obchod. Vynikající komunikace, velmi ochotní majitelé, koupila jsem zde 2 velké sady koření jako dárky. Zboží přišlo velmi rychle, krásně zabalené, navíc ještě vlastnoruční poděkování a malý dárek. Obdarovaným se dárky také líbily. Ráda zde nakoupím znovu. Přístup majitelů je příkladný.
TL Avatar autora Tým Lizela (Administrátor) 1.1.2021
Jsme rádi, že jste s nákupem u nás spokojena a že se dárkové sady líbily. Děkujeme za milé hodnocení a budeme se těšit na Vaši další objednávku.
M Avatar autora Martina | 23.12.2020
I teď v době vánoční jsem zásilku obdržela v opravdu rychlém čase. Snad do tří dnů. Moc děkuji, byl to dárek k vánocům. Uvidíme, jak bude koření chutnat obdarovanemu. Děkuji
TL Avatar autora Tým Lizela (Administrátor) 23.12.2020
Těší nás Vaše spokojenost a věříme, že dárkovou sadou uděláte pod stromečkem radost. Děkujeme za hodnocení Vašeho nákupu.
M Avatar autora Mirek | 22.12.2020
Zboží bylo doručeno v pořádku. Dárková kazeta vypadá pěkně. Zatím vyzkoušeno jen pár druhů přiobjednaného koření, ale zatím velká spokojenost.
TL Avatar autora Tým Lizela (Administrátor) 22.12.2020
Máme radost, že jste spokojen. Děkujeme za Vaše hodnocení a příště určitě vyzkoušejte další druhy našeho koření :)
PN Avatar autora Pavlína Nevrlá | 21.12.2020
Velká spokojenost, nakupuji koření většinou u sympatického pána na Severočeských farmářských trzích, je příjemný, doporučí, prohodí pár slov... teď to nešlo osobně, tak přes eshop a spokojenost stejná. Velmi rychlé dodání, moc dobře zabalené. A vaši Krakonošovu zahrádku miluju :)
TL Avatar autora Tým Lizela (Administrátor) 22.12.2020
Vaše spokojenost z nákupu na našem eshopu nás moc potěšila, děkujeme za hezké hodnocení a Jirkovi (pánovi z farmářských trhů) vyřídíme :)
J Avatar autora Jana | 21.12.2020
Rychlost vyřízení objednávky ,komunikace super a darkova kazeta velice pěkná ..Takže chválím a vřele doporučuji ..
TL Avatar autora Tým Lizela (Administrátor) 22.12.2020
Děkujeme za Vaše doporučení i hodnocení, jsme rádi, že jste s nákupem u nás spokojena.