Jalovec celý - černý - 50g

55 Kč / ks
Skladem (> 5 ks)
Můžeme doručit do:
11.4.2020

Jalovec používáme při přípravě zvěřiny nebo do jídel, která chceme připravovat na způsob zvěřiny (nadivoko). Dává se také do rybích marinád a kysaného zelí. Má nasládlou výrazně pryskyřičitou chuť a vůni. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jalovec používáme při přípravě zvěřiny nebo do jídel, která chceme připravovat na způsob zvěřiny (nadivoko). Dává se také do rybích marinád a kysaného zelí. Má nasládlou výrazně pryskyřičitou chuť a vůni. 

Vhodná je kombinace s červeným vínem, celým pepřem, bobkovým listem a novým kořením.

Je možné ho použít při nakládání a marinování mas před pečením. Spolu s koriandrem pak k nakládání masa na uzení.

Jalovec působí jako silná dezinfekce při zánětu močových cest. Tlumí křeče a revmatické bolesti ve svalech a v kloubech.

Složení: Plod jalovce obecného

Doplňkové parametry

Kategorie: Jednodruhové Koření
Záruka: 1 rok
Balení: Igelitový sáček
Hmotnost: 50g
Druh koření: jalovec

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: