Jalovec černý celý
Související produkty
Detailní popis produktu
Jalovec používáme při přípravě zvěřiny nebo do jídel, která chceme připravovat na způsob zvěřiny (nadivoko). Dává se také do rybích marinád a kysaného zelí. Má nasládlou výrazně pryskyřičitou chuť a vůni.
Vhodná je kombinace s červeným vínem, celým pepřem, bobkovým listem a novým kořením.
Je možné ho použít při nakládání a marinování mas před pečením. Spolu s koriandrem pak k nakládání masa na uzení.
Jalovec působí jako silná dezinfekce při zánětu močových cest. Tlumí křeče a revmatické bolesti ve svalech a v kloubech.
Složení: Plod jalovce obecného
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jednodruhové Koření |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Balení: | papírový sáček se zipem |
Hmotnost: | 50g |
Druh koření: | jalovec |
Země původu: | Pakistan |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Koření Lizela je rodinná manufaktura, která se zabývá výrobou a prodejem koření a kořenících směsí.